Tények az eszperantó világából

Tények az eszperantó világából

ÁLLÁSHIRDETÉS - eszperantó nyelvtudás szükséges!

2021. május 22. - Eszperantó
Ugyan az utóbbi években több igencsak érdekes állásról olvastam, amihez eszperantó nyelvtudás volt szükséges, de ez egy különleges állás, hiszen itt szerintem az egyik legjobb eszperantó újságnak keresnek új szerkesztőt. Miért is olyan minőségi egy újság?

Képzeljünk el egy társadalmi-kulturális újságot, amit száznál is több országban olvasnak, s az olvasói levelek, igények is ennyi helyről jönnek, na meg a hozzászólások, a szerzők is. Emlékszem az egyik első cikkre, amit olvastam, az arról szólt, hogy mit jelent ma fiatalnak lenni, mik a kihívások. S érdekes volt olvasni elsőkézből, ahogy valaki arról ír, hogy hát érettségiznie kell, a másik pedig a biztonságáért aggódik - s mindannyian ugyanazt az újságot olvassák.

S most lássuk a hirdetést:
________________________

A szerződéses jogviszonyban, otthonról végezhető munkához számítógép és internetes kapcsolat szükséges. A honorárium alkalmanként 470 € (plusz 250 € a szerkesztésért...)

Technikai részleteket a https://www.tejo.org/novaredaktorokontakto/ oldalon lehet találni.

A hirdetést forrása:
Virtuális Eszperantó Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyekazeszperantorol.blog.hu/api/trackback/id/tr8916569156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása